Vrste Zdravljenja

Vrste Zdravljenja

Radiofrekvenca neurotomy, imenovan tudi radiofrekvenca ablacijo ali lesioning, je postopek, ki namerno poškoduje živce, da se prepreči bolečine signali, ki se pošilja in obdelajo možgani. Najprej, morska voda je čudež zdravljenja aken in semi-trajne brazgotine. Sol je odlična za zdravljenje, obračun, in čiščenje agent. Zakaj misliš, da smo zdravilo svinjina s soljo? Natrijev klorid pomaga, da se očisti kožo in je primeren za blage akne. Namesto z uporabo kemikalij, ki lahko poškoduje pore in povzroči brazgotinjenje, poskusite, pri čemer potovanje na valovih, namesto. Zdaj ekipa je pokazala, da je ciljanje Beta3-integrin v kombinaciji z microtubule ciljanje strupov, ki so se pogosto uporablja pri rakavih bolnikih, ki deluje bolje kot ciljanje Beta3-integrin sam. Microtubules so struktur proteinov v celicah, da bi jim pomagali premikanje in deljenje. Lase parnik je lahko super orožje proti prhljaju in poleg splošnih koristi za zdravje, ki jih prinaša za vaše lase in lasišče. To bo pomagalo, da odstranite odmrle kože in glive zgraditi, ki bo pripeljala do čistejših in srbi brezplačno lasišče.

ADDONS
Provinas Patches
Provinas Patches izboljšujejo pretok krvi. Jih odpraviti občutek hladu in odrevenelost.

Alzheimerjeva bolezen je degenerativne bolezni pogosto značilna huda izgubo spomina, in čeprav ga je prizadelo več kot 5 milijonov ljudi v Združenih državah amerike (z uptick pričakovati tudi Baby Boom generacije starosti), je še vedno znano težko zdraviti.
Na Univerzi Queensland poročila Avstralski raziskovalni skupini pred kratkim je spodbuden korak proti možno zdravljenje s pošiljanjem ultrazvočni valovi na možgane miši z alzheimerjevo boleznijo. V 75 odstotkov miši, valovi razšla grozdov je amyloid beta plošča, ki prispeva k bolezni, ki je napredovanje, in te miši boljše, na naslednjih pomnilnik in prostor prepoznavanja ponaredkov. V našem prvem poročilu, smo vam povedali o razpoložljivosti HCV FIBROSURE, ne-invazivne preiskave krvi za oceno jeter stanje v virusa hepatitisa C bolnikov. Razvit v Franciji, HCV Fibrosure je na voljo samo v Združenih državah amerike skozi LabCorp.
Toda zdaj, dve nedavni Mayo Kliniki študije so pokazale, da magnetno resonanco elastography (MRE), novo slikanje tehnika izumili na Mayo Kliniki, je natančno orodje za neinvazivno diagnostiko bolezni jeter.

Smo že poskusili na Havajih in Massachussetts. Na havajih univerzalnega zdravstvenega varstva načrt ni uspelo v 7 mesecev! Zakaj? Ker tisto, kar je bilo mišljeno za nezavarovana, zavarovanec želel! Kdo za vraga ne želim BREZPLAČNO zdravstvo? In v Massachussetts, zdravstvenega varstva, je dodal, da država že ohromili primanjkljaj. Ker pecilni soda pokvari v natrijevih ionov v telesu - elektrolit, ki imajo lahko močan vpliv - ob preveč sode bikarbone lahko moti dejavnost vaše mišice, srce in možgani. Po študiji, objavljeni v decembru 2013 izdaje "Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics," več kot 50 odstotkov 192 ljudje, ki se poročajo v Kaliforniji Strup Nadzorni Sistem za peko soda med 2000 in 2012 moral iti na sili prostora za zdravljenje. Odmerki, ki segajo od četrtletju polje za več kot celotno polje povzroči epileptični napadi, bolečine v trebuhu, bolečine v prsih, bolečine v mišicah in druge resne razmere.

Na žalost, edini znani zdravljenje za plagiocephaly pri odraslih vključuje operacijo, in nekaj kirurgi so pripravljeni za izvedbo postopka. Glede na to, da pogoj, da je mislil, da je v veliki meri kozmetični, tveganja in stroške, povezane z operacijo večji od koristi. Ocena okoli 40.000 litrov za tekočine in več kot 100 veliko različnih užitni proizvodi gredo skozi naše črevesje času našega življenja. Na žalost, to tudi pomeni,, da naše črevesje bo kopičijo pri uporabi okoli 40 kilogramov fekalne vloge in strupenih odpadkov. Ta akumulacija lahko nevarna za druge interne sisteme. Ja, začne se z vsemi črevesje, ampak na koncu, se dogaja, da se lahko pošljejo na krvožilni sistem. To bi lahko povzročila nepopravljivo škodo zaradi zastrupitev krvi - kar je, če načrtujete, da je jama za vaš ljubček, jedo nezdrave hrane in uživanje sode, skupaj z druge alkoholne pijače.

Stres je postal neizogibna posledica sodobnega življenja, in smo izpostavljeni večje količine dnevno.

Izraz stres je bil prvotno skoval in določila Hans Selye leta 1936 kot "nespecifični odziv telesa na morebitne povpraševanje za spremembe." To pomeni, da smo vsi podvrženi stresu, vendar so njeni učinki na naše telo se močno razlikujejo od osebe do osebe, v veliki meri odvisna od teže in kako jih obvladovati stresne situacije. Selye je ugotovil, da je bilo dve vrsti stresa, pozitivni in negativni. Pozitivni stresorji, ali eustress, so situacije, da se šteje, da so srečni in dobre, kot so poroka, rojstvo otroka ali velike družinske počitnice. Negativni stres ali distres, so situacije, ki so traumatizing ali nesrečni, kot so smrt ljubljene osebe ali nesreče. Toda, ali je situacija je pozitivna ali negativna, pa je ta stopnja obrabe smo predmet sebe, da sčasoma prevzame svoj davek na naše telo, in kako ravnamo z stresa je pomembno.